Akhisar gol oldu yağdı



Akhisar gol oldu yağdı

SPOR Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa beraberliğinin ardından sahasında düşme hattındaki Kardemir Karabükpor'u farklı yendi: 5-1.
7'nci dakikada Tolga sağ kanattan ortaladı, Bruno penaltı noktası üzerinden rövaşatayı vurdu, top üstten auta çıktı.
17'nci dakikada Samba Sow, soldan Ahmet İlhan'ı kaçırdı. Ahmet'in çaprazdan şutunda kaleci Emrah topa sahip oldu.
18'inci dakikada Bilal, sağ kanatta Custodio'yu topla buluşturdu, Custodio arka direk dibine kesti, Lualua topu göğsüyle ağlara gönderdi: 1-0.
33'üncü dakikada Bilal'in ara pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Güray, topu Waterman'ın üzerinden aşırttı: 2-0.
57'nci dakikada Bruno'nun pasıyla buluşan Vaz Te, karşı karşıya pozisyonda Waterman'dan sıyrıldıktan sonra topu boş kaleye yuvarladı: 3-0.
79'uncu dakikada Mabiala'dan seken topu Vaz Te, ceza sahası dışından ağlara yolladı: 4-0.
89'nci dakikada Traore ve Kadir ceza sahasında topa birlikte hareketlendi, ayağı kayan Kadir, Troare'yi de yere düşürdü. Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu, penaltı noktasını gösterdi. Atışı Traore kullanan Traore top ağlarla buluşturdu: 4-1.
90'ıncı dakikada Vaz Te'nin pasıyla buluşan Gekas, ceza sahası sağ çaprazından Waterman'ı avladı: 5-1.
Akhisar Belediyespor Son 3 sezondur yer aldığı Süper Lig'deki en farklı galibiyetini elde etti.


FUTBOLSEVERLERİN tarlaya dönen zeminiyle hatırladığı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yıllar sonra ilk kez farklı bir görüntü vardı. Akhisar Belediyespor'un hafta içinde saha zeminine döşediği 2000 bin metrekare hazır çim maça yetişti. Saha zemini yeşil bir görünüme kavuştu. Karşılaşmada yağan yağmura rağmen zemin bozulmadı.
Akhisar Belediyespor teknik direktörü Roberto Carlos, son Kasımpaşa maçının ilk 11'inde 3 değişiklik yaptı. Akhisar Belediyespor'da cezalı İsmail'in yerine Orhan, Pekin'in yerine Custodio, Merter'in yerine ise Zokora forma giydi. Kardemir Karabükspor'da Furkan'ın yerine Traore görev yaptı.

Akhisar Belediyespor'da 13 Aralık'taki Gençlerbirliği maçından bu yana gole hasret kalan Gekas, sakatlığı geçmesine rağmen ilk 11'de kendisine yer bulumadı. Gekas yedek beklerken devre arasında alınan, bu futbolcunun yerine görev yapan Lualua, yeşil siyahlılardaki ilk golünü attı.
Kardemir Karabükspor'u 30 civarında seyirci Gediz tarafındaki kale arkası tribünden destekledi. Yağmur başlayınca maraton tribündeki Akhisarlı taraftarlar, Kardemir Karabüksporluların kendilerinin yanına alınmasını istedi. Bu isteğe emniyet yetkililerinden onay çıkmadı. İki kulüp taraftarı maçta sık sık birbirleri lehine tezahürat yaptı.

Yeşil siyahlılarda maçta Güray'a müthiş bir asist yapan Bilal, ikinci yarıda oyuna devam edemedi. İkinci yarı başladıktan sonra kan şekeri düşen Bilal, bir süre soyunma odasına gitti. 50'inci dakikada sahaya dönen tecrübeli futbolcu birkaç metre yürüdükten sonra yedek kulübesine değişiklik işareti yaparak yerine 51'inci dakikada Pekin oyuna girdi.
AKHİSAR Belediyespor teknik direktörü Roberto Carlos 5-1 kazanılan Kardemir Karabükspor karşılaşmasındaki oyundan çok memnun olduğunu söyledi. Basın toplantısına kızı Manuella ile çıkan Carlos, "Manuella bana hep huzur ve mutluluk getirir. Bu maçımıza da geldi ve kazandık. Farklı galibiyetten çok oyun beni mutlu etti. Avrupa Kupalarına katılma konusunda umutlarım devam ediyor. Akhisar ilerleyen senelerde şampiyonluğa oynayacak hale gelecek" diye konuştu. Brezilyalı çalıştırıcı rahatsızlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Bilal için de,  "Bilal sabah kahvaltı edememiş bu yüzden şekeri düşmüş. Bundan sonra gündüz oynayacağımız maçlarda futbolculara protein yüklemesi yapacağız" dedi.
YILMAZ VURAL: HATALAR GOLLERİ GETİRDİ
Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural farklı mağlubiyeti bireysel hatalara bağladı. Tecrübeli teknik adam, "İki takım da bu kadar farkı beklemiyordu. İlk gol aşırtma pasla ve göğüsle yapılan vuruşla atıldı. Ardından kalemizde ikinci golü gördük. İkinci yarıda yaptığım hamlelerle toparlanır gibi olduk. Gol ararken fark bir anda 3'e çıktı. Akhisar'ın golleri bizim hatalarımızdan kaynaklandı. Artık önümüzdeki maçları düşüneceğiz" ifadelerini kullandı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bilal Kısa, sabah kahvaltısı yapmadan maça çıkmış ve kan şekeri düşmüş.. Ciddiyetsizlik var bu işte galiba..
Bu futbolcular maça nasıl hazırlanıyor ,ayrıca maç öncesi evden mi geliyorlar direk sahaya ..kim ilgileniyor onlarla..Garip bir durum ..profesyonelliğe aykırı

Real Time Analytics