KAVAKALAN ŞEFLİĞİNDE EMEKLİLERE VEDA .....






Orman Muhafaza Memurlarına zorunlu rotasyon uygulaması  ile  İşletme Müdürlüklerinin  teşkilat yapısını ve  personelin motivasyonunu temelden sarsan Orman  Genel Müdürlüğü, bu rotasyon  uygulaması  ile zaten son derece yaşlanmış  ve  sayıca son derece  yetersiz  hale  gelmiş  olan Orman Muhafaza Memurlarını da  teşkilata  küstürerek , İşletme Şefliklerinin elini  kolunu  bağlamıştı.
Bir  çok  Orman Muhafaza Memuru, on yıllardır  verimli olarak görev yaptığı  mıntıkalarından ,  20-30  yıl boyunca aile  ve sosyal hayatlarını  bina ettikleri yerlerden adeta atılmak zorunda  bırakılması ile , emekliliğini istemek zorunda  kalmışlardır.
Yerlerine yeterince  yeni  Orman Muhafaza Memuru alınamaması  ile de İşletme Müdürlükleri  ,  işlerin  başındaki elemanlarını  kaybetmiş ,  İşletme Şeflerinin üzerine binen  yük  daha da katlanmıştır.
Memur  olmaması  nedeniyle  Mesahaya  işçileri ile memuru  olmadan  kendisi  giden İşletme Şefleri olduğu  söylenmektedir. Bu durum Orman İşletme Şeflerini de  olumsuz  yönde  etkilemiştir.

Akhisar Orman İşletme Müdürlüğünün diğer İşletme Şefliklerinde  olduğu  gibi ,  Kavakalan Şefliği de  bu fırtınadan nasibini almış bulunmaktadır.

 Orman Muhafaza Memuru Ali TOPAÇ , uzun  yıllardır  uyum içinde  çalışmakta  olduğu ve yerleştiği  Akhisar'da Kavakalan Şefliğinden Bayındır İşletme Müdürlüğüne tayin  olunca, diğer  bir  çok  Orman Muhafaza Memuru  gibi emekliliğini  istemek  zorunda  kalmıştır.

16 Ağustos Cuma  günü mütevazi  bir  akşam  yemeğinde   ,  Kavakalan Orman İşletme Şefi Taner ÖYE  , yaptığı  konuşma  ile  Orman Muhafaza Memuru  Ali TOPAÇ'ın  ve  bu arada  emeklilik  talebinde  bulunan   Şefliğin emektar  işçilerinden Aşçı Ali'nin çok  uzun  yıllar  boyunca verdiği  hizmetlerden  dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki yaşantılarında aileleriyle  birlikte mutluluklar dilemiş, İşletme Müdürü Mustafa TEMEL , ve Müdür Yardımcısı Ahmet AYDIN , emekli olan 2  personelimize iş arkadaşlarının adına  anı olarak  birer  hediye vererek  hizmetleri  için  teşekkür  etmişlerdir.



 Ali TOPAÇ , İşletme Müdürü  Mustafa TEMEL 'den hediyesini alırken  




 Aşçı Ali  , İşletme Müdür  Yardımcısı  Ahmet AYDIN'dan  hediyesini alırken


.......................................





İlgili Konular : 

2493 Orman Muhafaza memuru açığı var



Hiç yorum yok:

Real Time Analytics